Bone Barf Green Tripe Πατσάς Μοσχαριού 250 γρ.

2,75€
Εταιρεία: Bone Barf
Κωδικός Προϊόντος: BBGRETRI250
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες από φρέσκο πατσά μοσχαριού πλούσιο σε πολύτιμα προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα και ωφέλιμα λιπαρά το οποίο πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στην εβδομαδιαία διατροφή τους για να ενισχύσετε την γενικότ...

Ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες από φρέσκο πατσά μοσχαριού πλούσιο σε πολύτιμα προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα και ωφέλιμα λιπαρά το οποίο πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στην εβδομαδιαία διατροφή τους για να ενισχύσετε την γενικότερη υγεία τους!

Συσκευασία: Στρογγυλό κεσεδάκι με κιμά. 

Κατάλληλο για: Σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών

Προτείνεται για: Γάτες, σκυλιά εργασιακά, με έντονη δραστηριότητα, μεγαλόσωμα, σε ανάπτυξη, με δυσπλασία, με προβλήματα στις αρθρώσεις, για ενίσχυση ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος, με ατοπική δερματίτιδα, αλλεργίες, με έντονη τριχόπτωση, για καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, μείωση στρες, ενίσχυση μυικού συστήματος, εμπλουτισμό διατροφής με προβιοτικά και πεπτικά ένζυμα, περισσότερα Ω-3 λιπαρά.  

Συστατικά: Πατσάς μοσχαριού 100%.

Η σίτιση του κατοικίδιου σας με ωμή διατροφή (B.A.R.F.) έχει μία τεράστια συμβολή στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας του. Υπάρχουν ωστόσο και SUPERFOODS με ιδιαίτερα θρεπτικά συστατικά που μπορείτε να συμπληρώσετε στην διατροφή του με ακόμα μεγαλύτερα ευεργετικά αποτελέσματα.

Μία τέτοια κορυφαία σούπερ τροφή είναι το GREEN TRIPE (ΠΑΤΣΑΣ). 

Το GREEN TRIPE είναι μία πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τροφή (SUPERFOOD) και προέρχεται από το στομάχι μηρυκαστικών όπως τα βοοειδή, αρνί, ελάφι κλπ. Το πράσινο δεν αναφέρεται στο χρώμα, αλλά αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν έχει επεξεργαστεί, καθαριστεί, λευκανθεί ή προετοιμαστεί για ανθρώπινη κατανάλωση. Το χρώμα του είναι καφέ ενώ κάποιες φορές μπορεί να υπάρξει μία πράσινη απόχρωση λόγω της τροφής που το ζώο έτρωγε πριν την σφαγή. Το GREEN TRIPE προσφέρει πλούσιες θρεπτικές ουσίες καθώς και ευεργετικά βακτήρια και ένζυμα.

Ένα από τα καλύτερα συστατικά του είναι η αποικία βακτηρίων lactobacillus acidophilus. Αυτό είναι ένα από τα εντερικά ‘’καλά’’ βακτήρια που σταματούν ανεπιθύμητα ‘’κακά’’ βακτήρια όπως το e-coli, την σαλμονέλα και το listeria να πολλαπλασιαστούν, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.

Το GREEN TRIPE είναι επίσης πλούσιο σε πεπτικά ένζυμα. Τα ένζυμα αυτά βοηθούν το κατοικίδιο να αφομοιώσει καλύτερα το γεύμα του.

Είναι τέλος πολύ πλούσιο  σε απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα 3 & 6 (Ω-3 & Ω-6), πρωτεΐνες και έχει ιδανική αναλογία φωσφόρου προς ασβέστιο (1:1), που βοηθά την καλή απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών της τροφής.

 - Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

        - Βοηθά στην ανάπτυξη υγιούς μυϊκού συστήματος

        - Υποστηρίζει για υγιές δέρμα και τρίχωμα

        - Είναι πολύ χαμηλής αλλεργικής δράσης

        - Βοηθάει στην αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών

        -  Διατηρεί και υποστηρίζει την υγιή πέψη

Τα κατοικίδια που καταναλώνουν επεξεργασμένες τροφές συχνά υποφέρουν και από αδιάγνωστες ελλείψεις ενζύμων που ευθύνονται για νευρικότητα, έλλειψη ενέργειας, χρόνιες ιογενείς και βακτηριδιακές λοιμώξεις και χρόνια διάρροια. Η τροφή GREEN TRIPE βοηθάει το κατοικίδιό μας να καταπολεμήσει με φυσικό τρόπο όλα αυτά τα προβλήματα.

Είναι κατάλληλο για σκύλους και για γάτες, για όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές και όλα τα μεγέθη κατοικίδιων.

Το GREEN TRIPE έχει μία δυσάρεστη μυρωδιά για τους ανθρώπους την οποία ωστόσο λατρεύουν οι σκύλοι και οι γάτες. Αυτή είναι και η μόνη μικρή θυσία που καλείστε να κάνετε προκειμένου να τους προσφέρετε τα πολύ σημαντικά οφέλη αυτής της σούπερ τροφής.Για να δείτε την ημερήσια ποσότητα τροφής που πρέπει να δίνετε στον σκύλο σας κάνετε κλικ εδώ

 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ B.A.R.F.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 5324000 ή στο email info@barfmarket.gr.