ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARF MARKET

Η BARFMARKET είναι ελληνική επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία επιλεγμένων κατεψυγμένων και χωρίς συντηρητικά προϊόντων διατροφής για σκύλους και γάτες.

Με κύριο μας στόχο να κάνουμε την B.Α.R.F. διατροφή πρώτη επιλογή για όλο τον κόσμο που απολαμβάνει τα οφέλη της συντροφιάς κατοικίδιων ζώων, επιλέξαμε και συγκεντρώσαμε τους καλύτερους παρασκευαστές B.Α.R.F. που υπάρχουν στη χώρα μας και φροντίζουμε για την συνεχή ενημέρωση και εξυπηρέτηση σας γύρω από την Βιολογικά Κατάλληλη Ωμή Τροφή για σκύλους και γάτες, που θα βρείτε στο κατάστημα μας!

Στο BARFMARKET, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε τις καλύτερες βιολογικά αποδεκτές τροφές για σκύλους και γάτες, χωρίς καθόλου συντηρητικά όπως ακριβώς θα τρέφονταν αν ζούσαν ελευθέρα στη φύση.

Τα αποτελέσματα θεαματικά!

Από τις πρώτες κιόλας 10 ημέρες μειώνονται σημαντικά οι τροφικές αλλεργίες, βελτιώνονται τα δερματικά προβλήματα, σφικτές ελάχιστες ακαθαρσίες, καθαρή αναπνοή και λαμπερό τρίχωμα χωρίς να μυρίζει καθόλου ο σκύλος και η γάτα σας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας το οποίο διαθέτει άνετο πάρκινγκ, να γνωρίσουμε από κοντά εσάς και τους χνουδωτούς σας φίλους και μαζί με το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος να συζητήσουμε και να λύσουμε τυχόν απορίες σας σχετικά με τη B.A.R.F. διατροφή.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης