ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΤΟ BARFMARKET

Χρεωστική - Πιστωτική - Προπληρωμένη κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard,American Express,Diners) είτε χρεωστικής, είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η barfmarket. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της barfmarket που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η barfmarket δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 


Μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με μετρητά, καταβλητέα στο ταμείο του καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα».


Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της barfmarket κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης. Εξαιρείται η περίπτωση της αποστολής παραγγελίας σε περιοχές εκτός του πολεοδομικού ιστού των Δήμων που απαρτίζουν την Αθήνα, δηλαδή εκτός Αττικής, οπότε η εξόφληση με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 100€. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη. Επίσης και για την περίπτωση έκδοσης τιμολογίου.


Τραπεζική κατάθεση

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


Τράπεζα ALPHA BANK

IBAN: GR1601402240224002330000362

Λογαριασμός: 224002330000362

Δικαιούχος: Νιαράκης Δημήτριος / BARFMARKET


Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR1201715780006578147466394

Λογαριασμός: 6578147466394 

Δικαιούχος: Νιαράκης Δημήτριος / BARFMARKET


Τράπεζα EUROBANK

IBAN: GR1002602510000510201831083

Λογαριασμός: 00260251510201831083

Δικαιούχος: Νιαράκης Δημήτριος / BARFMARKET

   

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της παραγγελίας, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με μεταφορά από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζόμενων τα έξοδα που προκύπτουν επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης αν ζητηθεί ακύρωση εξοφλημένης παραγγελίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο αν ζητηθεί έως και 24 ώρες πριν την παράδοση και αν προκύπτουν έξοδα κατάθεσης τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@barfmarket.gr Μόλις η εξόφληση εμφανιστεί θα ξεκινήσει και η αποστολή των προϊόντων με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα άμεσα. 

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η BARFMARKET δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.