Anima Strath φυσικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής σε σιρόπι 100 ml

17,90€
Εταιρεία: Anima Strath
Κωδικός Προϊόντος: ANIMASTRATH100
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Anima Strath είναι ένα φυσικό, τονωτικό και διατροφικό συμπλήρωμα που βασίζεται στην υψηλής βιολογικής σημασίας βοτανική ζύμη (σακχαρομύκητες) του τύπου Saccharomyces cerevisiae του οίκου Bio-Strath....

Το Anima Strath είναι ένα φυσικό, τονωτικό και διατροφικό συμπλήρωμα που βασίζεται στην υψηλής βιολογικής σημασίας βοτανική ζύμη (σακχαρομύκητες) του τύπου Saccharomyces cerevisiae του οίκου Bio-Strath. Το πλήθος των ενεργών συστατικών του και η υψηλή διατροφική αξία δημιουργούν μια ιδανική ισορροπία στην λειτουργία όλου του οργανισμού και σε όλα τα ζωτικά όργανα. 

Τα ζυμοκύτταρα συνδυάζονται και αναμειγνύονται με βύνη (χωρίς γλουτένη), 52 αυστηρά επιλεγμένα βότανα με γευστικούς παράγοντες από πορτοκάλι και μέλι. Με την αποκλειστική μέθοδο του Οίκου Bio-Strath, την διαδικασία της πλασμόλυσης και την φυσική γήρανση, τα ζυμοκύτταρα τρέφονται και διασπώνται εκλύοντας αυτούσια και απορροφήσιμα από τον οργανισμό πολυάριθμα και ζωτικής σημασίας ενεργά διατροφικά συστατικά. Το τελικό προϊόν μετουσιώνεται από ξηρά μορφή σε μια βιοενεργή, ρευστή μάζα με όλο το άθροισμα των ευεργετικών δομικών και λοιπών συστατικών όπως βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, μέταλλα κλπ. 

Το Anima Strath αυξάνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τον μεταβολισμό, την ζωτικότητα, ενισχύει το μυοσκελετικό σύστημα, εξασφαλίζει υγεία και ευεξία, μειώνει τους χρόνους ανάρρωσης, αυξάνει την όρεξη και προάγει την ανάπτυξη. Διασφαλίζει ισόρροπη κατανομή όλων των διατροφικών αναγκών ανεξάρτητα από το σιτηρέσιο και προλαμβάνει υποβόσκουσες τροφοπενίες πριν αυτές εκδηλώσουν εμφανή συμπτώματα. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για περιόδους ανάπτυξης, πριν και μετά τον τοκετό, κόπωσης, στρεσογόνες καταστάσεις, ανάρρωσης, ανορεξίας, ηλικιακής κατάπτωσης, αλωπεκίας, φαρμακευτικής αγωγής και άλλων δερματικών, μεταβολικών και αλλεργικών διαταραχών.

Πρόκειται για 100% φυσικό προϊόν χωρίς χρήση θερμικής ή χημικής παρέμβασης. Το τελικό προϊόν δεν περιέχει καθόλου χημικά πρόσθετα ή συστατικά όπως συντηρητικά, βελτιωτικά ή χρωστικά στοιχεία. Επίσης είναι απαλλαγμένο από γενετικώς τροποποιημένους οργανισμού, ραδιενεργά κατάλοιπα ή ρίπους. 

Συσκευασία: Μπουκαλάκι με σιρόπι 100 ml.

Κατάλληλο για: Σκύλους, γάτες, πουλιά, άλογα και παραγωγικά ζώα. 

Προτείνεται για: ενίσχυση πεπτικού, ανοσοποιητικού, μυοσκελετικού συστήματος, γρηγορότερη ανάρρωση, αύξηση όρεξης, καλύτερη ανάπτυξη, τόνωση μεταβολισμού, αλλεργίες, δερματικά, ηλικιακή κατάπτωση, πριν και μετά τον τοκετό, καταπολέμηση στρες, αλωπεκία, εργασιακά, αυξημένη δραστηριότητα,  καλύτερη λειτουργία καρδιάς, συκωτιού, νευρολογικού συστήματος, κουτάβια, ενήλικα, ηλικιωμένα σκυλιά.

Συστατικά: Φυτική μαγιά από πλασμόλυση (σακχαρομύκητες) 80%, εκχύλισμα βύνης από κριθάρι (χωρίς γλουτένη) 10%, χυμός πορτοκαλιού 5%, μέλι 5%. 

Ημερήσια δοσολογία:

Μικρόσωμοι σκύλοι (1-10 κιλά) 1/2 κουταλάκι του γλυκού (2,5 ml) ημερησίως

Σκύλοι μεσαίου μεγέθους (10-25 κιλά) 1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού (2,5-5ml) ημερησίως

Μεγαλόσωμοι σκύλοι (25+ κιλά) 1 έως 2 κουταλάκια του γλυκού (5-10 ml) ημερησίως

Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια, ακόμα και αν ανοιχτεί η συσκευασία στην οποία περιέχεται το προϊόν. Πριν ή μετά το άνοιγμα διατηρείται σε συνθήκες περιβάλλοντος χωρίς να απαιτείται ψυγείο. 

Προτείνεται να το δίνετε μαζί με το γεύμα B.A.R.F. ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα ευεργετική δράση του! 


Για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο κατάστημά μας στο τηλ. 210 5324000 ή στο email info@barfmarket.gr.